Archief beurzen
Symposium ‘Validatie van immunohistochemische testen’
1 december 2014 (OLV Ziekenhuis Aalst, Moorselbaan 164, 9300 AALST)
Bij dit uniek symposium verwachten we korte presentaties van 5 verschillende laboratoria over hun manier van valideren bij IHC. Tijdens deze presentaties hopen we de praktische details te vernemen over de wijze van valideren van antilichamen, het eventuele gebruik van controleblokken, de controles van de instrumenten voor het uitvoeren van de immunohistochemische kleuringen enz...
We kunnen voor de presentaties rekenen op GZA (Antwerpen), UZA (Antwerpen), Sint-Lucas (Brugge), Sint-Lucas (Gent) en Jessa (Hasselt). Daarnaast verwachten we ook dr. Veerle van Marck met een presentatie dat perfect aansluit bij dit onderwerp.

Na de presentatie voorzien we mogelijkheid tot discussie en geven we de kans om vragen te stellen aan het panel van sprekers.

Deze keer werd het concept gewijzigd en hebben we alle firma's die betrokken zijn met pathologische laboratoria uitgenodigd om een stand te verzorgen. De firma's krijgen voldoende tijd en mogelijkheden om de bezoekers te ontvangen vóór het symposium, tijdens de pauze (30 min) en tijdens het buffet. We zorgen ervoor dat alle catering zal plaatsvinden in de expositieruimte.

MLS nv - Industriezone Grensland E2 - Ringlaan 7 - B-8930 Menen - Tel. 00 32 (0)56 53 11 33 - Fax 00 32 (0)56 53 11 43 - e-mail: info@mls.be
© MLS nv | 2011 | Algemene voorwaarden | Sitemap