Archief beurzen
Xs2HiTek-workshop 'Diagnostiek in de Microbiologie'
donderdag 29 november 2012 (Leids Universitair Medisch Centrum, Leiden, Nederland)
Deze workshop wordt in samenwerking met de Afdeling Medische Microbiologie van het Leids Universitair Medisch Centrum georganiseerd. Het doel is om in een middag de technologie-expertise, gebruikerservaringen en applicatiekennis dichterbij elkaar te brengen, gericht op nieuwe innovatieve projecten in specifieke toepassingen. Door interactieve uitwisseling tussen enerzijds vertegenwoordigers van microbiologische labs en anderzijds een gelijk aantal diagnostische, specialistische leveranciers uit de branche. De setting is dus die van een beperkte groep leveranciers en gebruikers, maximaal 45 mensen.

Deze workshops start met inhoudelijke lezingen verzorgt door LUMC en AMC met een aansluitende rondleiding in het laboratorium. In het lab worden diverse onderdelen getoond waaronder het nieuwe Eurekaproject. Tot slot is er een brainstorm waarin gebruikers en aanbieders met elkaar in gesprek gaan.

Klik hier voor het programma.

MLS nv - Industriezone Grensland E2 - Ringlaan 7 - B-8930 Menen - Tel. 00 32 (0)56 53 11 33 - Fax 00 32 (0)56 53 11 43 - e-mail: info@mls.be
© MLS nv | 2011 | Algemene voorwaarden | Sitemap